Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/html/sagitaoutdoor.cz/public_html/domains/blog.telemark.cz/www/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
13 důvodů, proč nakupovat skialpovou výbavu u specialistů - Telemark.cz

13 důvodů, proč nakupovat skialpovou výbavu u specialistů

 Kategorie Materiál, Novinky

aneb levněji na netu nakonec nemusí znamenat levněji …

Koupit levněji v eshopu nakonec nemusí znamenat levněji doopravdy. Vybavení pro skitouring má určitá specifika a opravdu fundovaně vám může poradit jen ten, kdo se tomu osobně věnuje a průběžně sleduje vývoj vybavení. A ten je v posledních letech docela dynamický.

1. Při nákupu setu lyže-vázání-pásy získáte obvykle podobnou cenu jako u jednotlivostí, zakoupených v e-shopu za lákavě nízké ceny
2. Když si koupíte u každého prodejce zvlášť vázání, boty, lyže a pásy, může se vám stát, že vlastnosti jednotlivých částí nebudou odpovídat vašim preferencím a dovednostem.
3. Montáž a seřízení vázání v odborném servisu je sázka na jistotu!
4. Dobré stoupací pásy jsou alfa a omega výstupu. Umíte je optimálně vybrat či oříznout? Vyměnit starou lepicí vrstvu?
5. Přizpůsobení vnitřní botičky je pro pohodlnou túru zásadní – myslíte, že má eshop zařízení pro vypékání botičky? Nebo umí bootfiting?
6. Nabízené zboží vám specialista prodá vždy navzájem kompatibilní.
7. Nejlépe vám sednou lyže, které si můžete vyzkoušet! K tomu je potřeba využít testcentra, půjčovny, testovací dny, atd., které pořádají odborníci.
8. Kamenný obchod neprodává zastaralé modely. Znáte eshop, který uvádí např. u modelu bot nebo vázání, ze které je sezóny?
9. Odborní prodejcí znají nabízené produkty z vlastní zkušenosti a umí poradit s detaily, které se v katalogu nedočtete.
10. Kamenný obchod sice prodává jen několik značek, ale své zboží dokonale zná.
11. Odborné prodejny mají kolem sebe skialpovou komunitu a tak se máte ke komu přidat!
12. V každé prodejně vám doporučí někoho, kdo dělá kurzy pro začátečníky i akce pro pokročilé.
13. Pamatujte, nakoupit si vybavení na skialp není jen otázka ceny, ale jde i o montáž, servisní a poradenské služby i komunitu!

Text v plném znění, který zodpoví nastolené otázky si přečtěte na SkitourGuru.com

Michal Bulička
SkitourGuru.com – web o skialpu a skitouringu, kde se toho hodně dozvíte

skialpguru_13_duvodu

Další články

Zanechte komentář